Sikeresen zárult 7. Országos Építőipari Szakember Találkozó, melyen az eddigieknél nagyobb kínálatban és választékban vonultattuk fel az általunk forgalmazott #Kapro #Tapetech #Asgard #COME és #GammaPennelli prémium minőségű márkák termékeit.
Sikeresen zárult 7. Országos Építőipari Szakember Találkozó, melyen az eddigieknél nagyobb kínálatban és választékban vonultattuk fel az általunk forgalmazott #Kapro #Tapetech #Asgard #COME és #GammaPennelli prémium minőségű márkák termékeit. Nagy örömünkre szolgált, hogy rengeteg látogató érkezett a rendezvényre és külön pozitívumként emelnénk ki, hogy az innovatív termékek iránti érdeklődés és vásárlási szándék is jelentősnek mutatkozott. Ez nagyon biztató jel számunkra annak megerősítésében, hogy a szakemberek egyre inkább előnyben részesítik a közepes vagy magasabb árfekvésű minőségi termékeket, alapanyagokat és szolgáltatásokat. Szerencsére egyre többen felismerik, hogy a megbízhatóság, a szakmai tapasztalat és az elkötelezettség mellett egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a korszerű és minőségi eszközök használatára. A találkozó jól szervezett és rendkívül inspiráló volt, természetesen idén sem volt hiány a termékkínálatból és a szakmai programokból. Standunkon megállás nélkül dolgoztunk, sok visszatérő mesteremberrel találkoztunk, de számos ígéretesnek tűnő potenciális ügyféllel is tárgyaltunk. Hálásak vagyunk a sok pozitív visszajelzésért és a hasznos tapasztalatokért, melyek megerősítik munkánk sikerességét és segítik cégünk hatékony működését.
#Mapeikft ezúton is köszönjük a kiváló szervezést!
További fényképeket az eseményről megtalálják itt: https://www.facebook.com/tooljo/posts/pfbid0o6guUCPa76QGasMnsMDmRXSPYsaVQTcLa5TG2t8J82R7p7USLn447MM6CC4NkCPfl
Vissza az eseményekhez