7. Országos Építőipari Szakember Találkozó

Sikeresen zárult 7. Országos Építőipari Szakember Találkozó, melyen az eddigieknél nagyobb kínálatban és választékban vonultattuk fel az általunk forgalmazott #Kapro #Tapetech #Asgard #COME és #GammaPennelli prémium minőségű márkák termékeit.
Tovább

IV. Mapei Országos Építőipari Szakember Találkozó 2019

Február 15-én immár 4. alkalommal került megrendezésre a Mapei Országos Építőipari Szakember Találkozó a Lurdy Házban, melyen a Tool Jó Kft. is képviseltette magát a Kapro innovatív vízmértékek, lézerek, mérőeszközök és szerszámok teljes választékával.
Tovább

Mapei IV. Országos Építőipari Szakember Találkozó

VÁSÁROLJ KEDVEZMÉNYES ÁRON Kapro lézereket, vízmértékeket és szerszámokat Február 15-én a Mapei IV. Országos Építőipari Szakember Találkozón!
Tovább

Díjnyertes KAPRO 946M Smarty mágneses öntöttvas vízmérték

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. évi Pro Tool Innovation Award versenyen az általunk Magyarországon képviselt Kapro cég termékeit nemcsak a lézerek között választották első helyezettnek, de a vízmértékek között is elnyerte a fődíjat. Az összehasonlításban a világ legjobbjai vettek részt.
Tovább

Díjnyertes 873G PROLASER GREENVECTOR

Őszinte büszkeséggel tölt el minket, hogy a 2018. évi Pro Tool Innovation Award innovációs nagydíját a VONAL LÉZEREK KATEGÓRIÁBAN, a cégünk által képviselt KAPRO cég 873G PROLASER VECTOR 3 vonalas zöld lézere nyerte.
Tovább

Országos Építőipari Szakember Találkozó 2017

III. Országos Építőipari Szakember Találkozó
Tovább

Főkiállítóként az Első Országos Építőipari Szakember Találkozón

Főkiállítóként vettünk részt az idén először megrendezett Mapei Országos Szakember Találkozón
Tovább