Február 15-én immár 4. alkalommal került megrendezésre a Mapei Országos Építőipari Szakember Találkozó a Lurdy Házban, melyen a Tool Jó Kft. is képviseltette magát a Kapro innovatív vízmértékek, lézerek, mérőeszközök és szerszámok teljes választékával.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is rengeteg érdeklődő szakember látogatott el a kiállításra. Rendkívül örültünk a termékekkel kapcsolatos pozitív visszajelzéseknek, melyeket a korábbi találkozókon részt vett, visszatérő szakemberektől kaptunk.

A nagymértékű kedvezménynek és a pozitív tapasztalatoknak köszönhetően ismét a vásárlóink körében tudhattuk őket. Találkoztunk és beszélgettünk pályakezdő fiatalokkal és 40-50 éve a szakmában dolgozó mesteremberekkel is, hihetetlenül nagymértékű információ áramlott ki és be.

Büszkén mondhatjuk, hogy egy rendkívül tartalmas és sikeres napot hagytunk magunk mögött! Köszönjü k a Mapei Hungary-nak, hogy részt vehettünk ezen a színvonalas eseményen és reméljük, hogy jövőre újra együtt lehetünk!

Kapcsolódó galériánkat, a kiállításról készült képeket ide kattintva tekintheti meg!


Tekintse meg az eseményen készült videóinkat:


András üzenete az eseményről

András videóüzenetet küldött a Kapro vállalat vezetőinek, hogy nagyon elégedett a tavaly vásárolt, kifejezetten burkolók részére készített üthető vízmértékkel.


Sándor üzenete az eseményről

Sándor több, mint 20 éve használja ugyanazt a Kapro vízmértéket. Nagyon precíz mesterember, ezért a libella pontosságát minden évben lézerrel méri be, de a folyamatos igénybevétel ellenére vízmértéke még mindig tökéletesen pontos‼️

Vissza az eseményekhez