Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Perfektkolor Kft

Székhely: 2119 Pécel, Isaszegi út 37.

Adószám: 13546870-2-13

Cégjegyzék szám:Cg.13-09-104408

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus Ügyfélszolgálat: perfektkolor@gmail.com

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06-30/509-33-77

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással, illetve személyes átvétellel rendelhetőek meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak, bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t (nem feltétlenül egyeznek meg a bemutatótermeinkben található árakkal), azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. (A feltüntetett képek tájékoztató jellegűek is lehetnek.)

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk:

A vásárláshoz regisztráció és megrendelés leadása szükséges, amit megtehet web-áruházunkon vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül.

A web-áruházban feltüntetett árak csak interneten vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül leadott rendelések esetén érvényesek!

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 17:00 -óráig történik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

A fizetéssel kapcsolatos adatkezelés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok akereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bankfelügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Áru átvételi információk:

Web áruházunk megrendeléseit hétfőtől-péntekig teljesíti.

A megrendelt árut kérheti házhoz szállítással, illetve átveheti személyesen.

Kiszállítás esetén:

A megrendelt termékek kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként olyan címet kérünk megadni ahol át tudják venni (Fontos: az árut szállító sofőr feladata az megrendelt termékek autó mellé lehelyezése! Ezért kérjük megrendelőinket, az áru átvételéhez szükséges rakodókat biztosítani szíveskedjenek.) és kitudják fizetni az árut.

Személyes átvétel esetén:

A megrendelt terméket személyesen is átveheti üzletünkben: 1173 Budapest, Pesti út 14.

szám alatt.

Szállítási feltételek:

1. KRESZ szerinti parkolóhely biztosítása.

2. Rakodók biztosítása az áru átvételéhez.

3. Az esetleges behajtási engedély biztosítása, beszerzése a megrendelő feladata.

4. Az áru ellenértékének kifizetése az autó megérkezésekor, lepakolás előtt történik.

5. Kérjük a megrendelőt az áru tételes átvételére, mert utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Amennyiben a fenti feltételek hiányában a kiszállítást nem tudjuk teljesíteni, úgy cégünk az oda-vissza út teljes szállítási díját a megrendelő részére kiszámlázza!

Házhozszállítás díjszabása Magyarország területén:

Bruttó 50 ezer Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Magyarország területén futárszolgálattal: 1.500 Ft

Garancia

Termék minőség hiba esetén a mellékelten megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá Ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén.

A termékek szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A hibás terméket közvetlenül web áruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 1173 Budapest, Pesti út 14.

Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Ide vonatkozó jogszabály: 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

o A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig

o Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig.

o Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.

o Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

o A Perfekt Kolor Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.

o A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

o A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

o Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.

o Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.

o Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.

o hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta

o hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében

o szerencsejáték-szerződés esetében

o hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében

o élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szolgáló termékek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződésekre

o az olyan szállást nyújtó, szállítási, étkeztetési vagy szabadidős szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekre, amelyek alapján vállalkozás e szolgáltatásokat meghatározott időpontban vagy meghatározott időszakban nyújtja

A törvény további részletei megtekintése itt.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe.

Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Perfekt Kolor Kft.

Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés

Az webáruház használata során a Perfekt Kolor Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Perfekt Kolor Kft alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez).

A web áruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a Perfekt Kolor Kft kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges.

Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban.

Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak.

A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol.

A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Perfekt Kolor Kft mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését.

A web áruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Perfekt Kolor Kft bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a istvan.beladi@perfektkolor.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A web áruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Perfekt Kolor Kft általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Perfekt Kolor Kft